Sterbutton

Laatst bijgewerkt: 04 september 2018

Docenten

Minke Elisa Brands

docenten


Minke Elisa Brands studeerde af aan de Nationale Balletacademie in Amsterdam en de Vaganova Ballet Academie, St. Petersburg in Rusland. Zij werkte gedurende tien jaar o.a. bij Het Nationale Ballet en De Rotterdamse Dansgroep als ook in musicals, opera‚Äôs, en shows. In 2002 studeerde zij af aan de Rotterdamse Dansacademie (Codarts) als choreograaf. In 2003 richtte zij stichting DC 1 II High op, een creatief dansgezelschap dat naast dans ruimte biedt aan andere kunstdisciplines zoals live zang & musiceren, live tekenen en het gebruik van decor, projecties en kostuums. www.minkeelisabrands.nl 

 

Minke geeft moderne danslessen en ballet. 

 

Anneroos Rijsdijk

Anneroos

Anneroos Rijsdijk studeerde in 2014 af aan het Nova College Dans te Haarlem als uitvoerend danser en dansdocent. Ze heeft tijdens haar studie o.a. stage gelopen aan de balletacademie Liceul de Coregrapie Floria Capsali in Boekarest en gewerkt voor choreografen in binnen-en buitenland. Als docent heeft zij zich verdiept in het lesgeven van algemeen dansante vorming, moderne dans, klassiek ballet en improvisatie aan alle leeftijden. Aandacht voor bewustzijn van het lijf en ruimte, ontwikkeling van eigen creativiteit en stimuleren van muzikaliteit komen samen in een plezierige les.

 

 Anneroos geeft kinderdansles, ballet en moderne dans.

 

 

 

 

 

 

Thami Joe Fischer 

Thami Joe Fischer studeerde af als uitvoerend danser aan Codarts in Rotterdam. Meer informatie volgt.  Thami geeft moderne dans. 

 

 

 

 

  1. Vragen? Stuur een berichtje

2014 | Dans Atelier 42

Tel. 06-28703334
info@dansatelier42.nl
KvK: 50383930
BTW nr.: NL141.852.355.B01